‘Ruhumla oynuyorum’

Hilton Otel’de düzenlenen bir kına davetinde sahneye çıkan oryantal Asena, meslektaşlarından en büyük farkının, şovunu sunarken ortaya ruhunu da katması olduğunu söyledi.

‘Ruhumla oynuyorum’

Fırat TORAMAN

 

Oryantal dansın Türkiye’deki en ünlü yıldızlarından birisi olan Asena, önceki akşam bir kına daveti için yeniden Bursa’daydı. Hilton Otel’deki şovu öncesinde Olay Çekirge’ye konuşan Asena, yıllardır zirvede kalışının sırrını da açıkladı. 

Asena, ‘Teknik olarak herkes oryantal yapabilir. Ama ruhen oynamak başka birşey. Ben oynarken ruhumu katıyorum. Bu yüzden sahnedeyken insanlar, mutlu muyum yoksa üzgün müyüm rahatlıkla hissedebilirler’ dedi. 

ORYANTALLER NAİF İNSANLARDIR

Meslekleri oryantallik olan dansçıların sanıldığının aksine çok daha naif insanlar olduklarını belirten Asena, ‘İki şarkıcının arasında bir oryantal olması her zaman renktir. Bizler naif insanlarız. Kimseye zararımız olmaz, işimizi yapar evimize gideriz’ dedi. Bu arada oyunculuğa da yeşil ışık yakan Asena, ‘Sinemada ya da bir dizide olmayı isterdim. Dram veya komedi ilk tercihlerim arasında olurdu’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X