RUMELİFED üyeleri bayramlaştı

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) üyeleri, bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

RUMELİFED üyeleri bayramlaştı

Rumeli ve Balkan camiasının önemli çatı kuruluşu RUMELİFED, bayramlaşma etkinliği düzenledi. Zafer Rumeli Cafe Restoran’da gerçekleşen bayramlaşma etkinliğine, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, RUMELİFED’in kurucu genel başkanı Selim Yedikardeş’e ve üye olan-olmayan Rumeli derneklerinin başkan ve yöneticileri ile camianın önde gelen isimleri hazır bulundu. Tüm katılımcıların kendisini tek tek tanıttığı törende konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Türkiye’nin Rumeli ve Balkan coğrafyasını kendi topraklarından, orada yaşayanları da kendi yurttaşlarından ayırmadığını söyledi.

RUMELİFED Genel Başkanı Şaban Gülşen de İslam alemi için çok önemli olan Kurban Bayramı’nda federasyon üyeleri ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kurban bayramı, camiamıza, ülkemize hayırlar getirsin” dedi. Göreve geldikleri günden beri bir yandan üye olsun olmasın tüm Rumeli dernekleriyle görüşerek sorunları tespit etmeye çalıştıklarını diğer yandan da önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktaran Gülşen, “Amacımız var olan sorunlara çözümler üretip camiamızı daha da ileri taşımak. Yaptığımız temaslar sırasında Rumeli camiasının ne kadar büyük ve güçlü olduğunun farkına vardık. Bu büyüklüğü ve gücü iyi kullanırsak hem camiamıza hem de Bursamıza önemli hizmetlerde bulunabiliriz” diye konuştu.

Başkan Gülşen, yaptıkları görüşme ve ziyaretlerde büyük bir ilgiyle karşılandıklarının altını çizerek şöyle devam etti: “Elbette bu ilgi ve yakınlık camiamıza. Güzel işler yapacağız. Temaslarımız devam ediyor. Biz projeler üretip sunuyoruz. Bize önerilen önemli ve büyük projeler de var. Bunların hepsini olgunlaştırıp en yararlı projeleri hayata geçireceğiz. Kurban Bayramı sonrası da hem ‘hayırlı olsun’ ziyareti için gelmek isteyenler, hem de bizim aldığımız randevular var. Üyelerimizin desteğiyle ‘yapılamaz’ diyenleri yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi; biz büyük bir camiayız. Ve birlikte olduğumuzda el ele verdiğimizde çok daha güçlüyüz.” Gülşen, bayram sonrası üye derneklerin yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X