RUMELİSİAD 10’uncu yılını kutladı

Rumelili Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD), gerçekleştirdiği 10’uncu yıl balosunda üyeleriyle bir araya geldi.

RUMELİSİAD 10’uncu yılını kutladı

ASLIHAN AYDIN

Önceki akşam Almira Hotel’de yapılan kutlamada konuşan RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, Bursa’nın tamamı Balkan göçmenlerinden kurulu tek SİAD’ı olduklarını söyledi.

Kılıkçıer, “Dernek olarak Balkanlarda yaptığımız sabit yatırımları önümüzdeki dönemde daha da artırmak istiyoruz. Yakın zamanda Bursa’ya biblo gibi bir Rumeli Konağı ve yaşayan bir park kazandırmanın gururunu üyelerimizle birlikte yaşadık. Bu süreçte desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ekonomik hedeflere ulaşmak için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirten Kılıkçıer, “Avrupa Birliğinden (AB) balkanlarda genç işsizliğin azaltılması adına ödül aldığımız bir projemiz var. Bu tür projeleri realize etmeye çalışacağız. Bir taraftan da balkanlarda fabrika yatırımını artırmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda etkili ve sonuç alacağımız uygulamalar yapma hedefindeyiz” diye konuştu.

10’uncu yıl pastasının kesilmesinin ardından gece Aegean Band’in sahne gösterisi ile devam etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X