RUMELİSİAD’dan geleneksel buluşma

Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (RUMELİSİAD) geleneksel Rumeli Buluşması’nın konukları Doç. Dr. Yüksel Okşak ve Doç. Dr. Cüneyt Dirican oldu.

RUMELİSİAD’dan geleneksel buluşma

Rumeli kökenli girişimcileri hem Türkiye’deki hem Balkanlardaki sesi olarak dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, düzenli olarak gerçekleştirdiği Rumeli buluşmalarına bir yenisini ekledi.

Geleneksel hale gelen Rumeli Buluşması’nı Almira Otel’de gerçekleştiren üyelerin konuşmacı konukları ise Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Okşak ile İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Dirican oldu.

Üyelere ekonomideki gelişmeler hakkında bir sunum yapan Okşak ve Dirican, soruları da yanıtladı. Gecede ayrıca RUMELİSİAD ailesine yeni katılan üyelere de törenle rozetmeri takıldı.

RUMELİSİAD Yönetimi konuk konuşmacılar Doç. Dr. Yüksel Okşak ve Doç. Dr. Cüneyt Dirican’a gecenin anısına hediyelerini sundu.
Gecenin konuşmacı konuklarından Bursa Uludağ Üniveritesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Okşak, ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi.
Gecenin bir diğer konuşmacısı ise İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhabese ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Dirican oldu.
RUMELİSİAD ailesine katılan yeni üyelere rozetleri düzenlenen törenle takıldı.
RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, Almira Otel’deki buluşmanın açılış konuşmasını yaptı.
Gülçiray ve Zarif Alp
Selin Türkcan
Ebru Yıldırım
Naime Kaşmer
Ömer Kumova
Ersin, Can Birnican
Mine ve İlyas Acar
Ege, Nurdan, Tamer Esigül
Anıl Okan Şen, Cem Gönen
RUMELİSİAD üyelerinden Nihan Deveci, konuklara hali hazırda yürütülen Eğitim ve İstihdam projesi hakkındadetaylı bigi verdi.
RUMELİSİAD üyeleri, gecenin finalinde hep birlikte objektiflerin karşısına geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X