Rus gelinlerden barış mesajı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan yabancı gelinler, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan gerginlik üzerine ‘Barış Kokteyli’ düzenledi.

Rus gelinlerden barış mesajı

Rus ve Ukraynalı iki ekonomistin kurduğu, müdürlüğünü bir Türk’ün yaptığı sağlık ve güzellik merkezinde toplanan Rus, Ukrayna ve Belarus uyruklu 30 gelin, yüzlerine Türk ve kendi ülkelerinin bayrakları çizerek dostluk mesajı verdi. Çocukları ile birlikte yüzlerine Türk bayrakları ile kendi ülkelerinin bayraklarını çizen 30 kadın, barış istedi. 

Merkezin Türk Müdürü 33 yaşındaki Dilek Şahin, ilçede yaşayan Rus gelinlerin sayısının 200’ü, Ukraynalı gelinlerin sayısının da 60’ı aştığını belirtti. Şahin, şöyle dedi:

‘Bodrum; Birleşmiş Milletler gibi oldu. Bu üç ülkenin siyasilerinin arasında yaşanan gerginliğin hiçbiri burada görülmüyor. Bu nedenle merkez olarak bir Barış kokteyli düzenledik. Buradan sadece ülkelere değil tüm dünyaya barışa her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu belirten mesajlar vermek istedik. Siyasilerin yarattığı gerginliği yine siyasiler gidersin biz halklar olarak her zaman barış sevgi ve kardeşlik içerisinde yaşamak istiyoruz.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X