Rus iş adamlarından Bursa çıkarması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından hayata geçirilen Ticari Safari Projesi kapsamında Rusya, İran ve Fas gibi ülkelerden Bursa’ya gelen 80’e yakın yabancı firma temsilcisi, BUTTİM Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti.

Rus iş adamlarından Bursa çıkarması

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, buradaki konuşmasında tekstil sektöründe lokomotif kentlerden birisi olan Bursa’da hayata geçirdikleri Ticari Safari Projesi’nin ihracata büyük katkı sağladığını söyledi.

Kuş, “Hedefimiz, firmalarımızın küresel arenada etkili bir oyuncu olmalarını sağlamak. Ülkemiz ve Bursa’mız rekabetini güçlendiren firmalar sayesinde hedeflerine ulaşacaktır. Bursa’mız için önemli bir ticaret merkezi olan BUTTİM’de gerçekleşen ikili iş görüşmeleri de firmalarımızın yeni iş bağlantıları kurmasını sağladı” dedi.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Güzeldağ da, BUTTİM’in kent ve ülke ekonomisine büyük güç kattığını dile getirdi. Güzeldağ, ”Misafirimiz olan yabancı firmalarımızla BUTTİM hakkında bilgiler paylaştık. Firmalarımız ise ürünlerini, yabancı firmalara anlatma fırsatı yakaladı. Bu ziyaretler, firmalarımıza büyük moral verdi” diye konuştu.

BUTTİM’de incelemelerde bulunan 40’a yakın Rus iş dünyası temsilcisi, iş gezisi sayesinde Bursalı firmaların ürünlerini ve üretim sahalarını yakından görme imkânı yakaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X