Rus Öğrenciler Kaleiçi’ni Çizdi

Muratpaşa Belediyesi’nin destek verdiği proje ile Antalya’ya gelen Rus öğrenciler, Kaleiçi’nin suluboya resimlerini çizdi. Resimler, Muratpaşa Belediy…

Rus Öğrenciler Kaleiçi’ni Çizdi

Muratpaşa Belediyesi’nin destek verdiği proje ile Antalya’ya gelen Rus öğrenciler, Kaleiçi’nin suluboya resimlerini çizdi. Resimler, Muratpaşa Belediyesi hizmet binası fuayesinde sergilendi Muratpaşa Belediyesi bir proje ile Antalya’ya getirdiği 12-14 yaş arası 20 Rus öğrenci, Kaleiçi’nin resimlerini çizdi. Muratpaşa Belediyesi’nin desteklediği proje kapsamında, 12-14 yaş arası 20 Rusya Moskova Sanat Okulu öğrencisi; Kaleiçi’nde 5 gün boyunca suluboya resim çalışması yaptı. Kaleiçi’ni konu alan 38 suluboya resim, Muratpaşa Belediyesi hizmet binası fuayesinde sergilendi. Sergiyi ziyarete açan Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, resimleri çizen öğrencileri kutladı. Başkan Vekili Cephaneci, belediye olarak sanata ve sanatçıya verdikleri desteğin süreceğini söyledi. Resimleri tek tek inceleyen Başkan Vekili Cephaneci, proje sorumluları ve resimleri çizen öğrencilere plaket ve sertifika verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X