Rüstem Aşkın yılın yöneticisi

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın’a yılın yöneticisi ödülü verildi.

Rüstem Aşkın yılın yöneticisi

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından düzenlenen ve dünyanın 20 ülkesinden ilgili derneklerin katımlıyla Antalya’da gerçekleşen 11. Ulusal Acil Tıp ve Uluslararası Kritik Bakım Kongresinde “Yılın Yöneticisi” seçilen Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, “Doktoru ilk kez beş yaşında gördüğünü ve çocukken doktorların tümünün cennetlik olduklarını, bunların başında da acil servis doktorlarının geldiğini düşündüğünü ” söyledi. 

Prof.Dr. Aşkın yaptığı konuşmada yarısı profesörlükle geçen 20 yılın ardından dönemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın zoruyla emeklilikten vazgeçip Bursa’daki Eğitim Araştırma Hastanesine uzman statüsünde geldiğini, şimdi ise 13 bin kişilik bir ailesi olduğunu belirtti. Çalışma ortamında zarar verme, kötüye kullanmaya tahammülü olmadığını, doğal ve beklentisiz yaşamayı hedeflediğini ve giderken arkasında sadece hoş bir seda bırakmak istediğini söyleyen Prof.Dr. Aşkın, ödül için beni seçmeniz büyük incelik ve kadirbilirlik, bu ödüle layık olmaya çalışacağım diyerek herkese teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X