Rüstem Aşkın’a veda

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, görev süresinin dolması nedeniyle çalışanlarıyla vedalaştı.

Rüstem Aşkın’a veda

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi olan Prof. Dr. Rüstem Aşkın aynı zamanda İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akademisyen olarak görev yapmaya devam edecek. Genel Sekreterlik binasında sağlık çalışanları tarafından hazırlanan veda toplantısında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Rüstem Aşkın, “Gerek Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerekse Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik görevim süresi içerisinde tek amacım Bursa’mıza hizmet etmek oldu, sokak diline, dedikodu ve entrikaya tenezzül etmedik, işimizle konuştuk. Yeni sistemin başarılı olmasını diliyorum, bu ülke bizim. Çalışma arkadaşlarımın hepsine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X