Rüştü Dilmen onursal başkan

Bursa Skal Kulübü Turizm Profesyonelleri Derneği’nin seçimli olağan genel kurulu dün Almira Otel’de gerçekleştirildi.

Rüştü Dilmen onursal başkan

HATİCE DAL

41 üyenin katıldığı seçimde, derneğin eski başkanlarından ve sektörün duayenlerinden Rüştü Dilmen, oybirliğiyle ‘‘onursal” başkanlığa kabul edildi. Genel kurulda yaptığı konuşmada tecrübelerini sektör temsilcileriyle paylaşan Dilmen, kendisini bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür etti.

2018-2019 yılları arasında Bursa Skal Kulübü Turizm Profesyonelleri Derneği Başkanlığı’nı yürüten Işık Uğurtuğ ise, görev süresince dernek olarak gerçekleştirdikleri faaaliyetleri anlattı. 2019 yılından Türkiye’nin turizm açısından hedeflerine ulaştığını belirten Uğurtuğ, ‘‘Turizm Bakanı tarafından açıklanan 2020 turizm hedefine göre, 52 milyon turist beklenirken, bunun 34 milyon dolar olarak yansıyacağı düşünülüyor. Yapılan değişikliklerle bu yıl için ülkemiz açısından turizmin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum” dedi.

Konuşmanın ardından tek liste ile gidilen seçimde Bursa Skal Kulübü Başkanı Işık Uğurtuğ, görevini Serdal Can’a devretti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X