Rusya’da büyük gün!

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Cup final ilk maçında bugün Ekaterinburg’un konuğu oluyor. Zorlu mücadele TSİ 17.00’de.

Rusya’da büyük gün!

RECAİ UYSAL

Voleybolda CEV Challenge Cup finali ilk maçında Büyükşehir Belediyespor bugün Rusya’da Uralochka-NTMK Ekaterinburg’a konuk olacak. Avrupa’da bu sezon fırtına gibi esen ve finale yükselerek Bursa voleybolunda bir ilki başaran yeşil beyazlılar, Rusya’da oynayacağı maçta avantajlı bir skor elde edip kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor. Mücadele DIVS Uralochka Ekaterinburg Spor Salonu’nda TSİ 17.00’de başlayacak.

TEK YENİLGİ ALDI

Bu sezon Avrupa’da tek yenilgisini yarıfinal ilk maçında alan, ancak, rövanşta Bursa’da rakibini set vermeden geçen ve adını finale yazdıran Büyükşehir Belediyespor, yenilgisiz Ekaterinburg karşısında da iddialı. Letonya’dan Salvis Kurtiss ile Bulgaristan’dan Dobromir Dobrev hakem ikilisinin yöneteceği maçın rövanşı ise 12 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Bursa’da oynanacak. 

A SPOR/CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X