Rusya’da içinizi ısıtan stat!

Dışarıda hava sıcaklığı -25 iken içerde +10 dereceye kadar çıkarabilen sisteme sahip Karsnodar Arena’da Türk imzası var.

Rusya’da içinizi ısıtan stat!

Futbolcuların soyunma odalarındaki ultra lüks konfordan, ısıtmalı ve soğutmalı seyirci koltuklarına, çim zemininden stadın iç kısmını saran dev LED ekranına, dışarda hava sıcaklığı eksi 25 iken içerde artı 10 dereceye kadar çıkarabilen sistemi ile görenleri şaşırtan Krasnodar Arena’yı Türk inşaat firması yaptı. Futbolu hayatının merkezine koyan ve 2008’de kurduğu takımı sekiz yıl içinde bugün Avrupa Ligi’nde mücadele eden bir takım haline getiren bir kulüp, başkanın kendisi gibi futbol aşığı bir inşaat şirketi sahibi ile dostluğu dünyaya eşi benzeri olmayan bir stadın kazandırılmasını sağladı.

ULTRA LÜKS

Türk inşaat şirketi Esta Construction tarafından yapılan Krasnodar Arena’da, futbolcular için bütün konforun sağlandığı en üst teknoloji kullanıldı.

Futbolcular dışarıdan Kolezyum görünümünde olan stadın soyunma odalarında bir anda eksi 150’lere ulaşan soğuk şok ve ardından yine saniyeler içerisinde tekrar eski vücut ısılarına kavuşacakları Cryo sauna sisteminden jakuzilerine, hamamlarına ve ailelerinin maçı izleyebileceği özel restoranlı alanlarına kadar her şeye sahipler.

ÇOK SEVİLİYOR

Krasnodar’a yaptığı ultra lüks stat ile kendisinden söz ettiren ve aynı zamanda FC Krasnodar takımında yöneticilik yapan Bahattin Demirbilek, Krasnodar taraftarları arasında da çok sevilen bir isim. Fahri Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Demirbilek, Rusya Premier Ligi’ne daha fazla Türk futbolcu kazandırmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X