Rüyamız gerçek oldu

CEV Challenge Kupası’nda finale yükselen Büyükşehir Belediyesor’da Başantrenör Jan de Brandt sezon başında kupada final oynamayı hedeflediklerini söylerken, “Hedefe ulaştığımız için mutluyum” dedi.

Rüyamız gerçek oldu

Voleybol CEV Challenge Kupası’nda Almanya’nın Schwerin takımını da safdışı bırakarak adını finale yazdıran Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde. 2 sezon önce yaşadığı şampiyonluk coşkusunu oldukça yaklan Bursa ekibinde Başantrenör Jan de Brandt, yarıfinal rövanş maçında ilk olarak 2 set almayı hedeflediklerini söylerken, “İlk seti geçtik. İkinci set biraz sıkıtılı oldu ama alarak bizim için yeterli sonuca ulaşmış olduk. Sonrsında ise genç oyunculara şans verdik. Burada özellikle Yaren’i kutlamam gerekiyor. Daha 18 yaşında. Fatma’nın yokluğunda oyuna dahil oldu ve gerçekten mükemmel bir oyun sergiledi. Sezon bounca rüyamız vardı. O da bu kupada final oynamaktı. Şimdi bu hedefe ulaştık mutluyuz” diye konuştu.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALALIM

Takımın başarılı pasörü Özge Kırdar da şampiyonluk kupasını Bursa’da kaldırmak istediklerini ifade ederken şunları söyledi: “Oradaki maç kolay olmamıştı ama 3-0, 3-1’le evimize rahat gelmek istiyorduk bunu başardık. Buradaki maç da biraz stresli başladı. Ama istediğimiz sonucu aldık. Finalde rövanşı Bursa’da oynayacağımız için çok mutluyum. İnşallah şampiyonluk kupasını da taraftarımızla birlikte kaldırırız. Çok güzel bir taraftar vardı inşallah bütün maçlar böyle olur. Artık önümüzde kritik maçlar var. Tamamen onlara kilitlenmiş durumdayız. Sakat oyuncularımız da var ama mesela Yaren, Fatma’nın açığını çok iyi kapattı. Aylin de beğendiğim bir libero. Takım olmayı başardığımız düşünüyoırum. İnşallah hem ligde hem Avrupa’da 8 aylık emeğin karşılığını alırız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X