Ryan Babel için 4 milyon Euro istediler

Bursaspor’un kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu Hollandalı futbolcu için Kasımpaşaspor yüksek uçtu.

Ryan Babel için 4 milyon Euro istediler

Şenol Güneş’in ayrılmasından sonra Ertuğrul Sağlam’ı takımın başına getiren Bursaspor, transferde atağa kalktı ve belirlediği oyuncularla görüşmelere başladı. Yeşil beyazlı kulübün hedefindeki ilk isimlerden biri olan Ryan Babel için Kasımpaşaspor’la temasa geçildi. Lacivert beyazlı ekiple 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldız için 4 milyon Euro bonservis istendiği öğrenildi.

İNDİRİM TALEP EDİLDİ

Geçen sezon 29 maça çıkan ve 9 kez fileleri havalandıran Babel için talep edilen 4 milyon Euro’luk ücreti çok bulan Bursaspor yönetiminin indirim istediği ve cevap beklediği öğrenildi. Kasımpaşaspor’da aradığını bulamayan ve iddialı bir takımda forma giymek isteyen yıldız oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Bilindiği gibi Babel’in ismi geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile anılmış ancak siyah beyazlı kulüp daha sonra bir açıklama yaparak böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X