Ryan Donk Galatasaray’da

Galatasaray, Kasımpaşa’nın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Ryan Donk Galatasaray’da

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamaya göre, Ryan Donk ve kulübü Kasımpaşa ile transfer konusunda anlaşmaya varıldı. Lacivert-beyazlı kulübe, bonservis ücreti olarak 2,5 milyon avro ödenecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten 2015-2016’nın yarım sezonu için 750 bin avro sabit ücret alacak Donk’a, 2016-2017 ve 2017-2018’de her sezon için 1,5 milyon avro ödeme yapılacak.

Galatasaray, her sezon için de Hollandalı oyuncuya on beşer bin avro maç başı ücret ödeyecek.

Donk ilk antrenmanına çıktı

Bu arada Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, yeni transfer Donk’un da katıldığı bildirildi.

“Kafamda hep Galatasaray vardı”

Donk, sarı-kırmızılı ekibe transfer olmayı profesyonel tercihten öte yürekten istediğini belirtti.

Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren Galatasaray’a transfer olmayı düşündüğünü anlatan Hollandalı oyuncu, “Burada bulunmaktan, Galatasaray’ın oyuncusu olmaktan inanılmaz mutluyum. Kafamda hep Galatasaray, sarı-kırmızı renkler vardı. Türkiye denince ilk tercih, her zaman sarı-kırmızıydı. Galatasaray formasıyla mücadele etme şansını yakalamış olmak kariyerim adına çok olumlu bir adım oldu. Resmi teklif 2-3 hafta önce geldi. Teklifi aldığımda, kafamda herhangi bir soru işareti olmadan kabul ettim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X