Saadet Partisi Milletvekili Adayı Adnan Coşkun:

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri’de ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı. Saadet Partisi…

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Adnan Coşkun:

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri’de ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı. Saadet Partisi Milletvekili Adayı Adnan Coşkun “ Allah nasip ederse Saadet Partisinin barajı geçtiğini ve meclise gireceğini göreceksiniz” dedi. Saadet Partisinin çatısı altında giren ve Büyük Birlik Partisinin destek verdiği Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Kayseri’de ‘Sevgi yürüyüşü’ düzenledi. Cami Kebir Camisinden dualarla başlayan yürüyüş 27 Mayıs Caddesinden devam ederek Kayseri kent meydanına kadar devam etti. Yürüyüşte konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Adnan Coşkun “Bizler Büyük Birlik Partisi sevenleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları Muhsin Yazıcıoğlunu o dağda bırakanlar değil onun adını kullananlar değil onu samimiyetle sevenler ve Necmettin Erbakan Hocamın öğrencileri gömleğini değiştirenler değil hala davasının yürütülmesini samimiyetle sürdüren arkadaşlar bizler omuz omuza verdik. Milli İttifakımızı kurduk. Saadet Partisi logosu altında seçimlere giriyoruz” dedi. Coşkun “ Şuanda geldiğimiz nokta da bölücülük, soysuzluk, yolsuzluk, hukuksuzluk, ahlaksızlık bunların hiçbirinin vebalinin altında kalkamayacak duruma geldiler. Bizim Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi ile günlerdir iç içeyiz. Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Ensar ile muhacirin buluşması kucaklaşması gibiyiz. Aramızda şükürler olsun bu güne kadar en ufak bir sıkıntı olmamıştır. Rabbim müsaade ederse Muhsin Başkan ve Erbakan Hocamızın gönül arkadaşları bu seçimde onları meclise sokacaklar. Allah nasip edecek ve 8 Haziran da bu meydanda Milli İttifakın barajı geçtiğini, meclise girdiğini bu milletin desteği ile göreceksiniz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X