Saadet’ten Gül’e davet

Referandum sürecinde ‘evet’ kampanyalarına katılmadığı için AK Parti’de bazı kesimlerce eleştirilen 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Saadet Partisi’nden ‘kapımız açık’ mesajı gönderildi. Gül’ün ofisinden yapılan açıklamada ise ‘Deniz Baykal ile gizli

Saadet’ten Gül’e davet

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün düzenlediği basın toplantısında, Gül’ün Saadet’in başına gelebileceği iddialarının sorulması üzerine, “Biz bugüne kadar Ak Parti içerisinde bulunan ve politikalarına destek veren arkadaşların gördükleri bu yanlışlardan dolayı ciddi olarak bu işi düzeltecek bir tavra girmelerini temenni ediyoruz. Bizim kapımız herkese açık. Bu arkadaşlarımızla her zaman görüşmeye hazırız da görüşüyoruz da. Türkiye siyasetinde bugüne kadar verimli çalışmalar yapan bütün arkadaşlarımızı gerek Ak Parti’nin içerisinde bulunan gerek diğer partilerde bulunan arkadaşları aramızda görmekten memnuniyet duyarız’ dedi.

GİZLİ GÖRÜŞME İDDİASI

Bu arada Abdullah Gül, Deniz Baykal ile gizli görüşme iddialarıyla ilgili olarak ise Gül’ün Twitter’daki resmi ofis hesabından açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

‘Bugün (dün) bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan ‘gizli görüşme’ haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır. Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X