Saadettin Baycan Parkına Andazit Kaldırım

Balıkesir’in Gömeç ilçesinin en önemli yaşam alanlarından biri olarak kabul edilen kent merkezindeki Şehit Sadettin Baycan Parkı’nda süren çalışmalar…

Saadettin Baycan Parkına Andazit Kaldırım

Balıkesir’in Gömeç ilçesinin en önemli yaşam alanlarından biri olarak kabul edilen kent merkezindeki Şehit Sadettin Baycan Parkı’nda süren çalışmalar kapsamında, parkın etrafında bulunan kaldırımların tamamı andazit taş döşenerek ilçe halkının hizmetine açıldı. Gömeç Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; 700 metrekarelik alanda kullanılan andazit taşın yanı sıra 500 metrekarelik bölümünün de bordürle döşendiği öğrenildi. Yeni oyun ekipmanlarının yanı sıra ışıklandırmasıyla eski görünümünün yanında pırıl pırıl bir hale getirilen Şehit Saadettin Baycan Parkı’nın geçtiğimi aylarda tamamlanan belediye bünyesindeki Yazlık Düğün Salonu’nun ardından parkın içerisinde ilçe halkına hizmet vermesi planlanan kafeteryanın da tamamlanıp vatandaşlara hizmet vermesi ise takdirle karşılanıyor. Park alanının genelinin kauçuk zemin üzerine kurulması nedeniyle oyun ekipmanlarında oyun oynayan çocuklara yumuşak bir taban oluşturulduğu parkta yeşilin tüm tonlarıyla bezenmesi ise dikkatlerden kaçmıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X