Sabah yürüyüşü sırasında kabusu yaşayan kadın, buz gibi havada denize atlayarak kurtuldu

İzmir’in konak ilçesinde sabah yürüyüşüne çıkan biri yabancı uyruklu 2 kadın, 15 dakika ara ile sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. 15 sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Aslıhan Copper (41), büyük bir korku yaşadı. Çaresiz kadın, köpeklerden kurtulabilmek için çareyi denize atlamakta buldu. Copper’ın denize atladığını gören çevredeki belediye işçileri, kadını denize attıkları hortumla kurtararak, kıyıya çıkardı.Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta bulduHiportermi geçirmemesi için belediye aracına bindirilen Copper, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kadının, köpeklerin saldırısında kıyafetinin yırtıldığı kaydedildi.

Sabah yürüyüşü sırasında kabusu yaşayan kadın, buz gibi havada denize atlayarak kurtuldu

İzmir’in konak ilçesinde sabah yürüyüşüne çıkan biri yabancı uyruklu 2 kadın, 15 dakika ara ile sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. 15 sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Aslıhan Copper (41), büyük bir korku yaşadı. Çaresiz kadın, köpeklerden kurtulabilmek için çareyi denize atlamakta buldu. Copper’ın denize atladığını gören çevredeki belediye işçileri, kadını denize attıkları hortumla kurtararak, kıyıya çıkardı.

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

Hiportermi geçirmemesi için belediye aracına bindirilen Copper, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kadının, köpeklerin saldırısında kıyafetinin yırtıldığı kaydedildi.

BACAĞINDAN ISIRILAN KADIN YERLERDE SÜRÜKLENDİ

Aslıhan Copper’in saldırıya uğramasından 15 dakika sonra sahilde yürüyüş yapan İspanyol Adela Vila (55)da aynı köpekler tarafından saldırıya uğradı. Kaçarken yere düşen Vila, bacağından ısıran köpekler tarafından yerlerde sürüklendi. Copper gibi köpeklerden kurtulmak için denize atlama girişiminde bulunan Adela Vila, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vila, gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isteyen kadın çareyi denize atlamakta buldu

“KÖPEKLER KADININ KOLLARINA YAPIŞMIŞ PARÇALIYORDU”

Aslıhan Copper’i atladığı denizden kurtaran belediye işçilerinden Sufiye Karataş, “Sesler geldi. On, onbeş köpek, bağırıyordu. Sesin geldiği yöne baktığımızda, köpekler bir kadının kollarına yapışmış, parçalıyordu. Hemen işimi bırakıp, yardıma koştum. Bu arada kadın, köpeklerden kurtulmak için denize atladı. Kadını kurtarmak için önce bir alet bulamadım. Yakında bir hortum vardı. Hortumu denize attım. Kadın tuttu, yavaş yavaş çekerek kendisini karaya çıkarttık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X