Şaban Yıldırım’ın talebeleri Konyaaltı’na gol yağdırdı

Bordo beyazlılar, Antalya kampında dün karşılaştığı BAL ekibi Konyaaltı Belediyespor’u 6-1 mağlup etti.

Şaban Yıldırım’ın talebeleri Konyaaltı’na gol yağdırdı

SADULLAH ORGAN 

Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan İnegölspor’da moraller yerinde. 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen bordo beyazlılar Antalya’da oynadığı ikinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımı Konyaaltı Belediyespor’u 6-1 mağlup etti. Arcadia Hotel’in sahasında oynanan maçta her iki yarıda farklı kadrolarla mücadele eden İnegölspor 15. dakikada Ahmet’in golüyle 1- geriye düşmesine rağmen farka gitmesini bildi.

İKİ GÜN İZİN VAR

18’de genç Hasan ile beraberlik golünü bulan İnegölspor, 25’te Yılmaz ile penaltı kaçırdı. İkinci yarıda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren bordo beyazlılar adeta gol yağdırdı. 49 ve 79. dakikalarda Okan, 57 ve 70’te Mümin ve 75. dakikada Emrah ile skoru 6-1’e taşıyan İnegölspor böylece sahadan farklı galip ayrılmış oldu. Bu sabah yapılacak çalışmanın ardından bordo beyazlı futbolculara 2 gün izin verilecek. cuma gününden itibaren hazırlıklara kaldığı yerden devam edecek.

İnegölspor Konyaaltı Belediyespor karşısında her iki yarıda farklı kadrolarla mücadele etti. İlk yarıda, Tevfik, Kemal, Semih, Alişan, Uğur, Mert, Hasan,Yılmaz, Muhammed Öz, Görkem, Mümin ile mücadele eden İnegölspor ikinci devrede ise, Ali, Bilal, Ali Aytemur, Enes, Onur, Mahmut Şeker, Muharrem, Emrah, Okan, Ömürcan ve Mümin’den oluşan 11’le farka gitti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X