Sabancı en güçlüler arasında

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Fortune Dergisi tarafından hazırlanan, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgelerini kapsayan ‘Dünyanın En Güçlü İş Kadınları’ listesinde dördüncü sırada yer aldı.

Sabancı en güçlüler arasında

Dergi, Güler Sabancı’ya ilişkin yazısında şu ifadeleri kullandı: “13 milyar dolarlık yıllık geliriyle bir finans ve sanayi devi olan Sabancı Holding, Euro bölgesinin zayıflaması ve Ortadoğu’da yaşanan krizlerden dolayı, zorlu bir yılı geride bıraktı. Ancak Güler Sabancı’nın bölge coğrafyası üzerindeki gücü tartışılmaz. Siemens Supervisory Board üyeliğinin yanı sıra bu yılın başından beri B20 Ticaret Görev Gücü’nün eş başkanlığını da yürütüyor.”

İLK 5’TEKİ DİĞER İSİMLER

Fortune’un listesinde ilk sırada Banco Santander’in Yönetim Kurulu Başkanı Ana Botín yer aldı. Güler Sabancı ile birlikte ilk beşte yer alan diğer isimler ise, Imperial Tobacco CEO’su Alison Cooper, SEB Group Başkanı Annika Falkengren ve Walgreens Boots Alliance CEO’su Ornella Barra oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X