Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sadağı Kanyonu’nda sonbahar

Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki “Sadağı Kanyonu”, sarı ve yeşilin tonlarıyla sonbaharın güzelliklerini yansıtıyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki "Sadağı Kanyonu", sarı ve yeşilin tonlarıyla sonbaharın

Roma İmparatoru Hadrianus’un avlak olarak kullanmak üzere kurduğu ilçedeki kanyon, sarp kayalıkları, sıcak su kaynağı, kaya hamamı ve şelalesiyle, kent yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen doğa tutkunlarından ilgi görüyor.

 

70 METREYİ BULAN KAYALAR KARŞILIYOR

 

İlçe merkezine 6 kilometre uzaktaki kanyonda, tahta merdivenleri aşıp bendin üzerine çıkan ziyaretçileri, yüksekliği 70 metreyi bulan kayalar karşılıyor.

 

 

Özellikle hafta sonlarını huzurlu ortamda geçirmek ve spor yapmak için bölgeye gelen vatandaşlar, sonbaharda farklı güzelliğe bürünen doğanın keyfini çıkarıyor.

 

Sadağı Kanyonu, Uludağ’ın temiz havası, sarı ve yeşilin tonlarıyla ziyaretçilerine sonbaharın güzelliğini yaşatıyor.


Avatar Seç KAPAT
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili
Sıradaki Haber Bursa’da hizmet ve iş birliği buluşması: Başkanvekili Biba’dan Şadi Özdemir’e ziyaret