Sadece güzellik yetmez

Miss Turkey 2015 kraliçesi Bursalı Ecem Çırpan, kariyerini oyuncu olarak sürdürmek istediğini bunun için de eğitimlere başladığını söyledi.

Sadece güzellik yetmez

TACI BURSA’YA GETİRMEK ONUR

Aydan Şener ve Demet Şener’in ardından Bursa’nın üçüncü Türkiye güzeli olan Ecem Çıpran, Olay Çekirge’ye konuştu. Kraliçe seçilmenin haklı gururunu yaşayan Çırpan, ‘Türkiye’yi dünya platformunda temsil edebilme şansını doğduğum, büyüdüğüm Bursa’ya getirebilmek benim için tarifsiz bir duygu’ dedi. Aralık ayında Çin’de düzenlenecek olan Dünya Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek olan Çırpan, tüm Bursa’dan kendisine şans dilemelerini istedi.

EĞİTİM ALMADAN EKRAN OLMAZ

Öte yandan, geleceğiyle ilgili kariyer planlarını oyunculuk üzerine kuran Ecem Çırpan, tescilli bir güzel olsa da işin eğitim kısmını aksatmıyor. Oyunculuk için yalnızca güzelliğin yeterli olmadığını düşünen Çırpan, ‘Bağlı olduğum ajans oyuncu ağırlıklı çalışmalar da yapıyor. Dolayısıyla şimdiden oyunculuk eğitimleri de alıyoruz. Zaman ne gösterir bilinmez ama ileride kamera karşısında olmayı hedefliyorum’ dedi.

Ecem Çırpan, arkadaşımız Rıdvan Demir’in sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X