Sadece kenti değil hayatı da aydınlatıyoruz

CLK Uludağ Elektrik’in ‘Hayatı Aydınlatıyoruz’ sloganıyla yola çıktığını belirten Genel Müdür Aytac, ”Kaliteden ödün vermeden daha rahat, konforlu ve daha hızlı hizmet verme politikasından hareketle yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Sadece kenti değil hayatı da aydınlatıyoruz

Bursa ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 250 Büyük Firma’ araştırmasında, 2,9 milyar lira ciro ile 4. sırada yer alan CLK Uludağ Elektrik, yatırımları, serbest tüketicilere sağladığı 300 milyon TL indirim, istihdam ve ödenen vergilerle şehire önemli katkı sağlıyor.

Genel Müdür Ali Erman Aytac, yaptığı açıklamada, “Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de görevli elektrik tedarik şirketi olarak, 10 Bölge Yönetmenliği ve 70’i aşkın Müşteri İşlem Merkezi (MİM) ile hizmet veriyoruz. Gelişen dünyada müşteri odaklı anlayışımızla yatırımlarımıza ağırlık vererek, bölge yönetmenlikleri ve hizmet binalarını yenilenen yüzüyle modern ve çağdaş bir yapıya kavuşturduk. Müşterilerimize kaliteden ödün vermeden daha rahat, konforlu ve daha hızlı bir şekilde hizmet verme politikasından hareketle yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

MÜŞTERİYE BÜYÜK KOLAYLIK

Yılsonuna kadar işlem merkezlerimizi dört ilde yüzde 50 arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Aytac şöyle devam etti: ”Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) açarak daha yaygın hale gelmeyi planlıyoruz. Bu merkezlerde müşteriler elektrik faturasının yanında doğalgaz, su ve telefon faturalarını da ödeyebilecekler.  Ayrıca yaptığımız teknolojik yatırımlarla; bilgi alt yapısını ileri teknolojiyle bütünleştirerek müşterinin bilgiye daha kısa sürede ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Müşterilerimiz elektronik ortamda sıra beklemeden, kolay bir şekilde www.clkuludag.com.tr internet sayfamızdaki https://online.clkuludag.com.tr online işlem merkezi üzerinden abonelik işlemleri, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma, fatura ödeme gibi birçok işlemi gerçekleştirebilmektedir.  Bu işlemleri 444 6 646 telefon numaralı çağrı merkezi aracılığıyla da gerçekleştirebilmektedir.”

İNDİRİMLİ ELEKTRİK SATIŞI

Serbest tüketici ile ilgili de bilgiler veren CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac şu bilgileri verdi:

“EPDK tarafından belirlenen, yıllık tüketimi 3 bin 600 kWh (yani elektrik faturası 125 TL) ve üzerinde olan serbest tüketicilere indirimli elektrik satışını acenteler vasıtasıyla tüm Türkiye’de gerçekleştiriyoruz. Konut, iş yeri ve sanayi için indirimli elektrik; kampanyalar ve avantajlı tarifeler düzenleyerek, indirimli elektrik satışını kaliteli, güvenilir ve hesaplı bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Serbest tüketici konut müşterilerimiz isterlerse indirimli elektrik tarifelerinden yararlanabiliyor; isterlerse de ‘Yuvam Güvende’ sigortasını tercih edebiliyorlar. İş yeri ve sanayi için de tüketimine göre kendilerine özel hazırlanan kampanyalar ve indirimli elektrik satışından yararlanabiliyorlar.”

SOSYAL SORUMLULUKTA ÖRNEK KURULUŞ

Kurumsal sosyal sorumluluğunun farkında olan CLK Uludağ Elektrik, “Bilimde Fırsat Eşitliği” kapsamında öğrencileri bilimle buluşturma hedefinde “Bilim Kardeşliği Projesi”ne destek vermiştir. Ayrıca, Meme Kanseri farkındalık ayı olan ekimde ONKO-DAY ile işbirliği yapılarak; elektrik faturalarına “Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır” ibaresi eklenerek ve 70’in üzerindeki MİM’lerdeki afişlerle bilgilendirilme yapılmıştır. Çalışanlara, meme kanseri ile ilgili farkındalık eğitimleri verilmiştir. BTM ile 5. Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği’nde CLK Uludağ Elektrik Ledli Gece Lambası Atölye Çalışması ile birçok şehirden gelen çocuk kendi elleriyle ledli gece lambası yapmıştır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X