Şadi Özdemir’den CHP’ye yönelik saldırılara kınama

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündem, değerlendiren CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, gelinen noktada kaygı verici bir süreç yaşadığımızı, OHAL sürecinin giderek Türkiye’yi dikta rejimine doğ

Şadi Özdemir’den CHP’ye yönelik saldırılara kınama

SEYİT GÜNDOĞAN

KHK’larla bir çok alanda darbe fırsatçılığı yapıldığını öne süren Özdemir, “Demokrasi mitingleri yapmakla demokrat olunmuyor. Antidemokratik uygulamalar her alanda sürdürülüyor. Etnik ve mezhepsel siyaset anlayışının sonucunda ülke parçalanma ve bölünme noktasına hızla ilerliyor” diye konuştu.

“MEDYA ÖZGÜRLÜĞÜ YOK EDİLDİ”…

Son günlerde CHP’ye yönelik saldırıların planlı bir şekilde yapıldığını savunan Özdemir, “Genel Başkanımızın önüne kurşun atmayla başlayan devamında Artvin’de meydana gelen daha büyük saldırı ve ardından Düzce İl Başkanımıza,  Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan’a yapılan saldırı. Bu saldırılar, anlık bir eylem değil, planlanarak yapılmıştır. Yine aynı gece Erzurum İl Başkanımıza da bir saldırı yapıldı. Türkiye’nin her noktasında baskılar devam ediyor. Bu nefret söylemlerinin ülkemizi getirdiği yer bugün burası. Bu söylemlerle birlikte internet üzerinde açıkça silahlanma çağrıları yapılıyor.  Cumhuriyet Gazetesi baskınını üzülerek izliyoruz.  Gözaltına alınan gazetecilerin 5 gün süreyle kendi avukatlarıyla bile görüşmeleri yasaklandı. Bu tam olarak hukuksuzluktur” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X