‘Şafak’la ütüde yemek pişirdik’

Sanat yaşamında 37 yılı geride bırakan Deniz Oral, Şafak Sezer’le ev arkadaşı olduğu dönem imkansızlıktan ütüyü ters çevirip üzerinde yemek yaptıklarını söyledi.

‘Şafak’la ütüde yemek pişirdik’

Tiyatrocu olmak uğruna Mersin’den Ankara’ya giden, ancak kalacak yeri olmadığı için kuliste yattığını itiraf eden Deniz Oral, geçirdiği zor zamanları anlattı. 

Oral,’ Ankara’nın soğuk gecelerinde üşümemek için çocuk oyunlarında kullanılan peluş hayvan kostümlerine sarılıp yatardım. Tiyatro için zor zamanlar geçirdim’ dedi. Ankara’da meslektaşı Mesut Akusta’nın evinin kapılarını kendisine açtığını dile getiren Oral, ‘Onun hakkını ödeyemem’ diyor.

ARABADA YATIP KALKTIM

Ankara’dan İstanbul’a gelmeye karar verdiğinde de zorlukların peşini bırakmadığı Deniz Oral, evi olmadığı için eski model arabasını ev gibi kulanmış. Arabasında yatıp kalkan Oral, ‘İş çıktığı zaman önce hamama gider iyice temizlenirdim ki beni evden geliyorum sansınlar. Sonra sağolsun Şafak Sezer’le aynı evi paylaştım. 7 kişi aynı evde ocak yok ütüyü ters çevirip sucuk pişirirdik’ dedi. 

Deniz Oral, Ünal Özbay’a samimi açıklamalarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X