Sağ bek transferi rafa kalkabilir!

Başkan Ali Ay’ın devre arasına kadar Barış Yardımcı ile devam etmeyi düşündüğü, o bölgeye verilecek parayla kanat oyuncusu almayı planladığı öğrenildi.

Sağ bek transferi rafa kalkabilir!

Savunma hattını Titi, Ekong ve Barış Yardımcı ile güçlendiren Bursaspor’da Başkan Ali Ay, bu bölgeye başka transfer düşünmüyor. Uzun süredir özellikle sağ bek mevkisi için arayış içersinde olan yeşil beyazlılar, Ristovski için istenen 1 milyon 800 bin Euroluk bonservis ücreti sonrası geri adım atmak zorunda kalmıştı. Teknik Direktör Paul Le Guen’de bu rakamı yüksek bulurken, Başkan Ali Ay’ın devre arasına kadar sağ bek transferin dondurabileceği konuşuluyor. 

TUTUK BAŞLAMIŞTI AMA!

Başkan Ay’ın bu bölgeye harcanarak parayla kanat oyuncusu almayı düşündüğü ve konuyu Teknik Direktör Paul Le Guen’le de paylaşacağı belirtildi. Özlüce’de ilk etap çalışmalarında tutuk bir görüntü sergileyen ancak Avusturya kampında kendini göstermeye başlayan Barış’ın performansında Teknik Direktör Paul Le Guen’de memnun kalmıştı. Bilindiği gibi yeşil beyazlılar bir dönem Bacary Sagna ile de ilgilenmiş ancak oyuncu Türkiye’ye gelmeyi kabul etmemişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X