Sağ beke 2 aday

Bursaspor, Hırvatistan’ın Rijeka Kulübü’nde forma giyen Stefan Ristovski için teklifini 1,2 milyon Euro’ya çıkardı. Paul Le Guen hedef gösterdi; İsveç’in Göteborg takımında oynayan Emil Salomonsson…

Sağ beke 2 aday

ERKAN SAĞLIK

Hazırlık maçlarında Barış Yardımcı’nın performansından memnun olmayan Fransız Teknik Adam Paul Le Guen, bu mevkiye acilen transfer istedi. Scouting ekibininde çalışmalarına göz atan tecrübeli teknik adam, Hırvatistan’ın Rijeka Kulübü’nde forma giyen Stefan Ristovski’nin dışında kendi belirlediği bir oyuncuyu da yönetime sundu. Yeşil beyazlılar, İsveç’in Göteborg takımında oynayan Emil Salomonsson’u takibe aldı.

1,2 milyon Euro’ya çıktık

Paul Le Guen’in transferde önceliği sağ bekten yana kullanmak istemesinin ardından yeşil beyazlılar, Hırvatistan’ın Rijeka Kulübü’nde forma giyen Stefan Ristovski için temaslarını hızlandırdı. 

Hırvat Kulübünün Rejika için istediği 2,2 milyon Euro’yu çok bulan yeşil beyazlılar, son teklif olarak 1,2 milyon Euro önerdi. Makedon oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, Hırvat kulübünün Rejika’nın bonservis ücretinde indirime gitmesini bekliyor.

Golleri de var

Teknik Direktör Paul Le Guen’in de İsveç’in Göteborg kulübünde oynayan 28 yaşındaki tecrübeli sağ beki Emil Salomonsson’u ısrarla kadrosunda görmek istediği gelen bilgiler arasında. 

Göteborg formasını 198 kez giyen Emil Salomonsson 26 gol atarken, 34 asist yapmayı başardı. İsveç Milli Takım formasını da 8 kez giyen tecrübeli sağ bek Emil Salomonsson’un kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık 2018 yılında bitiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X