Sağ bekte kim oynayacak?

Hamza Hoca’nın elinde Mert Örnek, Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz bulunuyor.

Sağ bekte kim oynayacak?

Pazar günü sahasında Avrupa için yarıştığı Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak olan Bursaspor’da sağ bek sıkıntısı yaşanıyor. Ameliyat olan Erdem Özgenç’in sezonu kapatmasının ardından Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Hajime Hosogai’nin de bu maçta forma giyemeyecek olması Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun işini zorlaştırdı. Genç çalıştırıcının elindeki kadroda sağ bek orjinli hiçbir isim bulunmazken, Mert Örnek, Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz eldeki alternatif futbolcular. 

KUPA DA OYNAMIŞTI

Daha önce gerek Bekir’e gerekse Şamil’e bu bölgede şans veren başarılı teknik adam, genç Mert Örnek’i de sahaya sürebilir. U-21 takımında oldukça başarılı maçlar çıkaran ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında şans bulan Mert, uzun süredir A takımla antrenmanlara çıkıyor. Hamza Hoca’nın ayrıca Sercan Yıldırım’ın forma giymesi durumunda kanatlarda değişiklikler yapabileceği  tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X