Sağ gösterip sol vurdu

Aynı dizide rol aldığı Oktay Kaynarca’yla aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır, önceki gece Kadir Çermik’le bir mekanda el ele görüntülenince herkesi şaşırttı.

Sağ gösterip sol vurdu

ROMANTİK BİR GECE GEÇİRDİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Meryem Çakırbeyli’si Deniz Çakır, geçtiğimiz hafta arasının bozulduğu Oktay Kaynarca’nın ardından bu kez bir başka meslektaşı Kadir Çermik’le samimi bir şekilde görüntülendi. Çermik’le buluştuğu mekanda elele göz göze saatlerce sohbet eden Çakır, yakalanınca ne yapacağını şaşırdı. Soluğu gazetecilerin yanında alan güzel oyuncu, ‘Arkadaşımla sohbet ediyorum. Mekanın içini nasıl çekiyorsunuz?’ diye tepki gösterdi. 

YÜRÜMEKTE ZORLANDI, YARDIM İSTEDİ

Mekanda öğle saatlerinden gece yarısına kadar alkol aldığı iddia edilen  Deniz Çakır, restorandan çıkmak isteyince ise bir hayli zorlandı. Kendine gelmek için içtiği kahveler de bir işe yaramayan Çakır, Kadir Çermik’i mekanda bırakıp arka kapıdan gitmeye çalıştı. Ancak ayakta durmakta bile güçlük çeken Deniz Çakır’a koluna giren bir mekan görevlisi yardımcı oldu. Kadir Çermik ise hiç bir şey olmamış gibi kalabalığın arasından geçip gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X