Sağ kanada Boban Jovic

Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 25 yaşındaki transferinde büyük aşama kaydedildi. Jovic, scouting ekibi tarafından birçok kez izlendi.

Sağ kanada Boban Jovic

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da savunmanın sağ için temaslar sürüyor. Serdar Kurtuluş’un yaşadığı ciddi sakatlığı ardından bu bölgede elinde sadece Erdem Özgenç kalan yeşil beyazlılar, uzun süredir bu bölge için arayış içersindeydi. 

İlk olarak Fransa’nın Le Havle takımında forma giyen İssam Chebake’ye yönelen Bursaspor yönetimi bu ismin gündemde fazla kalmasından sonra rotasını değiştirdi. Timsah’ın şuan gündeminde olan isim ise Boban Jovic…

16 MAÇA ÇIKTI

Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen 25 yaşındaki Sloven oyuncuyla büyük oranda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Kulübüyle sezon sonunda mukavelesi bitecek olan tecrübeli kanat oyuncunun da Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu sezon Wisla Krakow formasıyla 16 karşılaşmaya çıkan Jovic, savunmaya verdiği katkının yanında hücuma çıkışlarıyla da tanınıyor.

3 KEZ MİLLİ OLDU

Bu sezon yaptığı 5 asistle de göz dolduran Sloven oyuncunun pisaya değeri 500 bin Euro olarak gözüküyor. Bursaspor yönetiminin bu transferi ucuz bir maliyete bitirmesi bekleniyor. Daha önce kariyerinde Olimpijia ve Aluminij takımlarında oynayan Boban Jovic’i Bursaspor scouting ekibinin bir süredir takip ettiği belirtildi. 

Slovenya A Milli Takım formasını 3 kez giyen deneyimli futbolcunun birkaç gün içerisinde Bursa’ya geleceği öğrenildi. Bu transferde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta alternatifi Hollanda’da Az Alkmaar forması giyen 24 yaşındaki Mattias Johansson olduğu öne sürüldü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X