Sağ kanat ona emanet

Bursaspor, OLAY Spor’un duyurduğu Issam Chebake’nin işini bitirmek üzere… Scouting ekibinin radarına takılan 27 yaşındaki Fas asıllı Fransız futbolcu için kulübü Le Havre’yle yapılan görüşmelerde sona gelindi. Transfer birkaç gün içerisinde resmiyet kaz

Sağ kanat ona emanet

Ligin ilk yarısında bazı bölgelerde ciddi sıkıntı yaşayan Bursaspor, Serdar Kurtuluş’un şanssız bir şekilde sezonu kapatmasının ardından transfer için ilk olarak savunmanın sağına yöneldi. Bu bölgede görev yapan Erdem Özgenç’ten de istediğini alamayan yeşil beyazlılar, Issam Chebake transferini bitirmek üzere. 27 yaşındaki Fas asıllı Fransız futbolcu için kulübü Le Havre’yle yapılan görüşmelerde sona gelindi. 

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu sezon 17 maça çıkan Issam Chebake 1123 dakika sahada kaldı. Kulubüyle sözleşmesi sezon sonu itibariyle sona erecek olan tecrübeli futbolcunun yeşil beyazlı takıma gelmeye çok istediği belirtildi. Bursaspor scouting ekibinin radarına takılan ve beğenilen Chebake kariyerinde Rodez, Forbach, Sarre-Union takımlarında forma giydi. 

KADERİNİ ETKİLEYECEK

1 kez Fas Milli Takımının formasını giyen Issam Chebake’nin piyasa değeri 400 bin Euro olarak gözüküyor.Tecrübeli kanat oyuncusu resmi twitter hesabından Bursaspor’u takibe alması ise dikkatlerden kaçmadı. Bu arada 1 sezondur Arjantin’nin Newell’s Old Boys takımında kiralık olarak forma giyen ve kampa davet edilen Luis Advincula’nın Antalya’da sergileyeceği performansın Bursaspor’daki kaderini etkileyeceği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X