Sağanak yağış Bursa’yı felç etti

Bursa’da öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış, köprülü kavşakları göle çevirince araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kent merkezindeki ana caddeler de teknik hatalardan dolayı sular altında kaldı. Çok sayıda ev ve işyeri de selden zarar gördü.

Sağanak yağış Bursa’yı felç etti

Alınan bilgiye göre, saat 14.30 sıralarında bastıran şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandılar. Merinos Köprülü Kavşağı’nda rögarlar tıkanınca göle dönen yolda araç sürücüleri mahsur kaldılar. Vatandaşlar araçlarını suların içerisinden çıkaramadı.

Öte yandan her yağmurda sular altında kalan Atatürk Caddesi ve Setbaşı Caddesi’nde de benzer görüntüler yaşandı. Caddeler göle döndü.

Yağmur sebebiyle çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Bursa otobanı Demirtaş Viyadüğü yakınlarında da yol göle döndü. Osmangazi ilçesinde ise dolu yağışı sebebiyle tarım alanları büyük zarar gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X