Sağduyu ile olayların önüne geçtik

Kırmızı beyazlıların Başkanı Adnan Çakır, sakin kalmalarının olayları yatıştırdığını söyledi.

Sağduyu ile olayların önüne geçtik

Hafta sonunda oynanan Zaferspor-Yalovaspor maçında saha içinin ve dışını karıştıran konuk ekip taraftarları ayrıca Atıcılar-3 Sahası’nda maddi hasara da yol açtı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta geçtiğimiz Pazar günü oynanan Zaferspor-Yalovaspor maçında yaşanan olayların faturası ortaya çıkmaya başladı. Kırmızı beyazlıların 4-2 kazandığı karşılaşmada 4-0 öne geçtikten sonra konuk ekibin başlattığı ve mücadelenin ardından polis ekiplerinin mühalasiyle sona eren olaylarda Atıcılar-3 Sahası’nın da büyük hasar aldığı tespit edildi. Tesis görevlilerinin raporlarında deplasman bölümü tribünlerindeki kolkukların ve tuvaletlerin kullanılamaz belirlendi.

ZOR ENGELLEDİK

Olaylarla ilgili OLAY Spor’a konuşan Zaferspor Başkanı Adnan Çakır, ‘Yalovaspor bizim komşu şehrimiz ama yaşananlar hiç yakışmadı. Başkanları, oyuncuları ve sporcuları bizim seyircimizi tahrik etmek için herşeyi yaptı. Başkanları tehditler savururken, oyuncuları taraftarlarla diyaloğa girdi ve seyircileri de saha ile bizim taraftarlarımızın olduğu bölüme cam şişeler, koltuklar ve çakmaklar fırlattı. Her şeye rağmen biz sakin kaldık ve ceza beklemiyoruz. Gözlemci konuk ekibin yaptığı herşeyi not aldı’ dedi.

TOLGA ÖZTAŞ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X