Sağlam: Bazı oyuncularımız istediğimizi veremiyor

Bursaspor’un bu akşam Alman ekiplerinden SV Rödinghausen ile oynadığı hazırlık maçı sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada, takviyeye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Sağlam: Bazı oyuncularımız istediğimizi veremiyor

Almanya kampının ardından kadroda eksilmelerin olabileceğini vurgulayan Sağlam, “Bugün tüm oyuncularımızı görmeye çalıştık. İyi başladığımız bir maçta ilk devre iyi oynamadık. İkinci devre tüm takımı değiştirdik. Top oynayamaya yatkın oyuncular ile oynayınca futbol daha güzel oluyor. Tabii biz bütün oyuncularımızı görmek zorundayız. Bundan sonraki dönemde bizimle birlikte olmak isteyen oyuncuları görmeye çalıştık. Olumlu şeyler oluyor ama memnun olmadığımız şeylerde var. Bazı oyuncuklarımız burada olmak istiyorlar ama maalesef bazı oyuncularımız istediğimizi veremiyorlar. Kampın sonuna kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizimle olmak isteyen ile yolumuza devam edeceğiz. Olamayanlar ile yolumuzu ayıracağız. Eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. İyi olan şeyleri daha iyi yapmaya çalışacağız. Kadro yapılanmamız açısından bu kamp dönemi bazı şeyleri ortaya koymaya başladı. Şu anda 22 kişilik kadroyuz. Bunun içinde Enes ve Kenan Uz da var. Kampın sonu için bir değerlendirme yapmamız çok doğru olmaz ama takviyeye ihtiyacımız olduğu kesin. İşe tutunan arkadaşlarda var gelecek adına umut vermeyen arkadaşlarımız da var. Diliyorum ki bu durum kampın sonunda daha iyi olur ama kadro eksilecek gibi görünüyor. 20 kişilik kadro uzun maraton için yeterli değil. Kadroya oyuncu ihtiyacımız olacak. Transfer çalışmaları devam ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X