Sağlam Bursaspor’da 2. şampiyonluğunu istiyor

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen sezondan çok daha iyi kadro kuracaklarını ifade ederek, “Şampiyonluk ülkemizde Anadolu takımı için kolay değil. Çok istersek ve nasipse olur. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

Sağlam Bursaspor’da 2. şampiyonluğunu istiyor

Yeşil-beyazlı kulübün yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. 

Takımdan ayrılışı ve tekrar gelişi ile ilgili açıklama yapan Sağlam, “Nasipten öte lokma yenmiyor. O gün itibariyle bizim gidişimiz son bulacakmış, bugünde geldik. Allah inşallah bizi mahcup etmeyecek” açıklamasını yaptı.

“CAMİA VE TARAFTARI MUTLU EDECEK GÜNLER GELECEK”

Şampiyonluk ile ilgili düşüncelerini anlatan Sağlam, “Şampiyonluk bizim ülkemizde Anadolu takımı için kolay değil. İstediğiniz zaman, birbirinize inanıp kenetlendiğimiz zaman, şehirdeki potansiyeli iyi yönettiğimiz zaman neler olduğunu gördük. Çok istersek, nasipse tekrar olur. Buna ben yürekten inanıyorum. İnancın gücünün nelere başaracağını gördük. Yine çok çalışacağız. Tekrar camia ve taraftarı mutlu edecek günler gelecek” diye konuştu.

“GEÇMİŞ DÖNEMLERDEN ÇOK TECRÜBELER EDİNDİK”

Transfer ile ilgili görüşlerini dile getiren Sağlam, “Transferle ilgili takımdan ayrılacak oyuncular olacak. Kesinlikle geçtiğimiz sezondan daha iyi takım oluşturacağız. Geçmişte yaşadığı her şey insana tecrübe oluşturuyor. Buda insanın geleceği açısından çok fayda getiriyor. Geçmiş dönemlerden çok tecrübeler edindik. Bundan sonraki dönemde bunu kullanacağız. Geçtiğimiz sezonda çok daha iyi takım oluşturulacak. Taraftarımızın keyifle izleyip, gurur duyacağı takım olacak” açıklamasında bulundu.

“KESİNLİKLE GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN ÇOK DAHA İYİ TAKIM OLACAK”

Uzun süre Brezilya ve Arjantin’de kaldığını açıklayan genç teknik adam, “Çalışmadığım dönemde devamlı maç izledim. Kendimiz çalışırken maç ve oyunca izleme şansımız yoktu. Bu sefer kendim izledim, listelerimiz var. Bunları takımımızın eksik bölgelerine monte etmeye çalışacağız. Kesinlikle geçtiğimiz sezondan çok daha iyi takım olacak. Bundan camiamız ve taraftarımız emin olabilir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X