Sağlam değişim!

Ertuğrul Hoca, pas yapmakta güçlük çeken orta sahaya neşter vurmayı planlıyor. Tecrübeli Hoca, Eskişehirspor’u Ricardo Faty, Cristobal Jorquera ve Filipe Josue üçlüsüyle devirecek.

Sağlam değişim!

Haftalardır galibiyete hasret kalan Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Eskişehirspor maçında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Ligde tek galibiyetini Gençlerbirliği’ne karşı alan yeşil beyazlıların üretkenlikten uzak bir performans sergilemesinin ardından Ertuğrul Hoca özellikle orta sahaya neşter vurmayı planlıyor.

 

Stoch göreve

Sağlam’ın pas yapmakta güçlük çeken orta sahada Japon Ön libero Hajime Hosogai’nin yerine Cristobal Jorquera’yı görevlendirip, Ricardo Faty ve Filipe Josue’den oluşan üçlüyü oynatması bekleniyor. Tecrübeli hoca, Fenerbahçe maçında sol kanatta aksayan Emre Taşdemir’in yerine de büyük ihtimalle Miroslav Stoch’a şans tanıyacak. Kulübede Sercan Yıldırım ve Isaac Cuenca yer alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X