Sağlam: ‘İlk kez böyle bir durumla karşılaştım’

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Akhisar Belediyespor, Bursaspor’u 3-1 yendi. Maç sonu açıklamalarda bulunun Ertuğrul Sağlam, ‘Geçen hafta Beşiktaş karşısında sergilediğimiz pozitif futbolu Akhisar Belediyespor maçına yansıtamadık. Nasıl iki maç birb

Sağlam: ‘İlk kez böyle bir durumla karşılaştım’

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan Bursaspor galibiyetiyle çok kritik bir 3 puanı aldıklarını söyledi.

 

Maç boyunca iyi bir futbol sergileyip, rakibi de oynatmadıklarını söyleyen genç teknik adam, “Bu ligde 1 puan dahi önemliyken maçı kazanmak çok iyi oldu. Şu anda çok iyi gidiyoruz” dedi.

 

Arslan, oyuna 80’incidakikada girip 85’inci dakikada Akhisar’ın 3’üncü golünü atan Bruno’nun sevinç sırasında protesto amaçlı yedek kulübesine hareket yaptığının hatırlatılması üzerine, “Bruna böyle bir davranışta bulunduysa gereken cezayı keseriz. Değil 1 gol atması 7 gol atsa gerekeni yaparız” diye konuştu.

 

ERTUĞRUL SAĞLAM: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM

 

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

 

Çok kötü futbol oynadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Geçen hafta Beşiktaş karşısında sergilediğimiz pozitif futbolu Akhisar Belediyespor maçına yansıtamadık. Nasıl iki maç birbirinden bu kadar farklı olur, izah edemiyorum. Kariyerimde ilk kez böyle bir durumla karşılaştım” dedi.

 

Manisa’da takımlarını destekleyen Bursaspor taraftarının istifaya davet ettiği genç çalıştırıcı,  “Görevimize devam edeceğiz, kötü gidişatı düzelteceğiz” yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X