Sağlam ön libero arıyor

William’dan hala cevap gelmemesi ve Borges’i kulübü Spartak Moskova’nın bırakmaya niyetli olmaması nedeniyle farklı isimlere yönelindi.

Sağlam ön libero arıyor

Bursaspor, Ozan Tufan’dan boşalan mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmayı planlıyor. Bu doğrultuda arayış içersinde olan yeşil beyazlılar, William Vainqueur transferinde şuana kadar somut bir adım atamadı. 

Spartak Moskova’dan Borges’le temas halinde olan Timsah’ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu bölge için farklı alternatiflere de yönelebileceği ve arayış içerisinde olduğu belirtildi. 

GAZİANTEP MAÇI SONRASI

Sağlam’ın takıma direkt katkı sağlayacak bir isim için yurt dışında birçok menajerle irtibata geçtiği belirtilirken, bu bölgeye transferin Gaziantepspor maçında sonra gerçekleşebileceği de gelen haberler arasında. 

Genç teknik adamın, pazar günkü randevuda tıpkı Trabzonspor maçında olduğu gibi orta alanda Şamil’e forma vermeyi düşündüğü belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X