Sağlam Vakıfköy’e sarıldı

Enes Ata, Kenan Uz, Emirhan Aydoğan, Muhammet Şengezer, Mehmet Zeki Çelik, Doğanay Kılıç, Mertcan Erdem, Mehmet Kalkan ve Oğulcan Şahin kamp döneminde el üstünde tutulacak.

Sağlam Vakıfköy’e sarıldı

2 Temmuz Perşembe günü yeni sezon startını verecek olan Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 9 genç ismi A takıma alma kararı aldı. Alt yapıdan çıkan isimleri bu sezon takıma monte etmeye kararlı olan ve faydalanmak isteyen genç teknik adam Enes Ata, Kenan Uz, Emirhan Aydoğan, Muhammet Şengezer, Mehmet Zeki Çelik, Doğanay Kılıç, Mertcan Erdem, Mehmet Kalkan ve Oğulcan Şahin’i kadroya dahil edecek. Sağlam bu genç isimleri gerek Özlüce’de gerekse Almanya kampında gözlemleme fırsatı bulacak. 

SAĞ KANADA MEHMET ZEKİ

Geçtiğimiz sezonlarda da A takımla birlikte kampa giden bu genç isimlerden özellikle savunmanın sağında görev yapan Mehmet Zeki Çelik’in takımda tutulma ihtimali oldukça yüksek görülüyor. Şuan için Erdem Özgenç’in bu bölgede tek alternatif olmasından dolayı Mehmet Zeki’nin diğer isimlerin bir adım önünde bulunuyor. Genç futbolcu geçtiğimiz sezon U-21 takımında oldukça başarılı maçlar çıkarmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X