Sağlam’a sol çekti

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor galibiyetiyle sezon başında takımı çalıştıran Ertuğrul Sağlam’ı geride bıraktı.

Sağlam’a sol çekti

Yeşil beyazlı takımla 9 maça çıkan Hamza Hoca 17 puan topladı. Bursaspor, genç teknik adamla 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Timsah’ta ilk 13 haftayı geçiren Ertuğrul Sağlam ise 15 puan toplayabilmiş ve büyük eleştiriler almıştı.

Hey Maşaallah Batalla

 

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, performansıyla yine adından söz ettiriyor. Eskişehirspor maçında attığı golle klasını konuşturan, Çaykur Rizespor randevusunda ise yine takımın lideri olan Tangocu, zorlu randevuda 11.77 km koşarak yine en çok mesafe kateden isim olmayı başardı. Yeşil beyazlı formayı giydiği geçmiş dönemin aksine daha fazla mücadele eden, daha fazla koşan ve daha fazla sorumluluk alan Pablo Martin Batalla bir kez taraftarların gönlünü fethetti. 

Hosogai formayı unuttu

Bursaspor’un Japon oyuncusu Hajime Hosogai son 2 haftadır forma bulamıyor. Timsah Arena’da oynanan ve 0-0 sona eren Fenerbahçe maçındaki futboluyla takımın en iyilerinden olan tecrübeli futbolcu gerek Eskişehirspor, gerekse Çaykur Rizespor maçlarını yedek kulübesinde tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu savunmanın sağında Erdem Özgenç’i tercih ederken, Japon oyuncuya orta alanda da şans tanımadı. 

Milli formaya göz kırptı

290 dakikadır kalesinde gol görmeyen Harun Tekin’in performansı beğeni topluyor.

Kaleyi Mert Günok’tan devralan Harun Tekin, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Harun’un görev aldığı Gençlerbirliği müsabakasında kalesinde iki gol gören ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Timsah, ardından çıktığı Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarında rakiplerine gol izni vermedi. Harun, Gençlerbirliği maçının 70. dakikasından itibaren toplam 290 dakikadır kalesini gole kapamış durumda.

HEDEF HEP YUKARI

10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 Finalleri’nde mücadele edecek A Milli Takım, 24 Mart Perşembe günü Antalya’da İsveç ile 29 Mart Salı günü ise, Avusturya ile Viyana’da hazırlık maçı yapacak. 26 yaşındaki file bekçisinin bu karşılaşmaların kadrosuna çağrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1-0’lık Ç.Rize galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Harun, ‘Gol yemeden kazandığımız için ayrıca mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Şimdi iki maç aldığımız için hedefimiz daha da yukarısı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X