Sağlam’ın acıması yok!

Sabah ve akşam 2’şer saate yakın idman yapan yeşil beyazlılarda genç teknik adam uyarılarıyla da antrenmanlara damgasını vuruyor. Futbolcuların yorgunluğu yüzlerinden okunuyor.

Sağlam’ın acıması yok!

Bursaspor, 11 günlük Marienfeld Kampı’ndaki ikinci çalışmasını dün yaptı. Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan yeşil beyazlılar, 1 saat 45 dakika süren sabahki çalışmada adeta öldü öldü dirildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oyuncularının deyim yerindeyse pestilini çıkarırken, koşuyla başlayan çalışma kontrol pas idmanıyla devam etti. Ertuğrul Hoca, bu antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı.

Koşular öldürdü

Sağlam, topu kolay kaptıran öğrencilerine ,“Topu kaptırdıktan sonra hemen reaksiyon gösterin ve rakibinizi de şaşırtın” diye ikazlarda bulundu. Antrenmanın sonunda ise tempolu koşular yapıldı. Bu çalışmada oyuncuların oldukça yorgun düştükleri gözlendi. Yeşil beyazlılar akşam antrenmanında çift kale maç yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X