Sağlam’ın kozu Ricardo Faty

Timsah’ın hocası Fenerbahçe karşısında en çok geçen hafta ligde en fazla top kapan ve en fazla ikili mücadele kazanan Belçikalı’ya güveniyor.

Sağlam’ın kozu Ricardo Faty

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın sahaya nasıl bir 11 çıkaracağı merak ediliyor. Özellikle forvette Tom De Sutter ve Tomas Necid’den kimi tercih edeceği konusunda kafasında soru işaretleri bulunan genç teknik adamın en büyük güvencesi ise yeni transfer Ricardo Faty…

EL ÜSTÜNDE TUTUYOR

Yeşil beyazlı formayı ilk kez geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında giyen ve gösterdiği performansla Süper Lig’de haftanın en fazla top kapan ve en fazla ikili mücadele kazanan ismi olan 29 yaşındaki oyuncuyu Sağlam antrenmanlarda da adeta el üstündü tutuyor. 28 kez ikili mücadeleye giren ve 25’ini kazanan Faty, 5 kez de rakipten top çalarak bu alanlarda haftaya damga vuran isimlerden biri olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X