“Sağlığınıza Misafir Olduk” Projesi Hayata Geçirildi

Adıyaman’ın Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Agah Bahadır Öztürk tarafından hazırlanan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa y…

“Sağlığınıza Misafir Olduk” Projesi Hayata Geçirildi

Adıyaman’ın Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Agah Bahadır Öztürk tarafından hazırlanan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen, İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Sağlığınıza Misafir Olduk” Projesi kapsamında çalışmalar başladı. Proje kapsamında Çelikhan İzci Ortaokulunda diş çürüğünün önlenmesi ve koruyucu tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetlerine yönelik çalışmalar yürütüldü. Yapılan çalışmalara Çelikhan Devlet Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Agah Bahadır Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar katıldı. Çalışmalar kapsamında Çelikhan İzci Ortaokulu öğrencileri tek tek muayene edilerek gereken tedaviler ve bilgilendirmeler yapıldı. Çalışmaları yerinde gören AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, yapılan çalışmayı çok beğendiğini bu çalışmanın ülkemizin sağlıktaki gelişmenin ve insana verilen değerin bariz bir örneği olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X