Sağlık Bakanı Koca’dan dikkat çeken açıklama

Yurt genelinde vaka sayısının dün itibariyle 1185’e çıkmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirlerinde maske, mesafe ve temizliğe dikkat çekerek, “Kuralsız kazanılmış savaş var mı?” açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Koca’dan dikkat çeken açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, dün akşam itibariyle paylaştığı yeni koronavirüs tablosundaki verilere göre, son 24 saatte; 15 hasta hayatını kaybetti, 1185 yeni vaka tespit edildi, 1028 hasta ise iyileşti.

Yurt genelinde belirtilen önlemlere yeteri kadar uyulmaması nedeniyle vakalardaki artış sürerken Bakan Koca, sosyal medya Twitter hesabından, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla iki paylaşımda bulundu.

“SAVAŞ KURALSIZ KAZANILMAZ”

İlk paylaşımda, “Bugünkü hayat mücadelesine virüsle mücadele dâhil” ifadelerini kullanan Bakan Koca, diğer paylaşımında ise, maske, mesafe ve temizliğe dikkat çekti. Koca, “Maske, mesafe, temizlik. Kuralsız kazanılmış savaş var mı?” açıklamasında bulundu.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X