Sağlık çalışanları doyasıya eğlendi

Sağlık çalışanları, Bursa Kamu Hastaneler Birliği tarafından düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.

Sağlık çalışanları doyasıya eğlendi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Hekim olmak başbakan olmak kadar değerlidir’ sözünü hatırlan Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, “Bizler gecenin ikisinde üçünde poliklinikler, aciller, ameliyathaneler, 112 servislerinde, dağ başlarında hastalıkla uğraşan, hasta peşinde koşan, onları taşıyan ve müdahale eden bir mesleğin mensubuyuz. Herkes uyurken biz uyumuyor çalışıyor ve iş başında görev yapıyoruz. Hayat akıp geçerken dostluğa ve sevgiye zaman ayırın, vefalı olun. sevdiklerinize ve dostlarınıza mutlaka vakit ayırın. Öyle bir meslek seçmişiz ki, iyiliği, insanlara yardımı meslek edinmişiz, yorgunluğu, emeği, zahmeti meslek edinmişiz. Çünkü bizler sevginin ve merhametin sembolüyüz. Bizler koşu bittikten sonra da koşanlarız” diyerek tüm meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Emekli olan doktorlara teşekkür belgesi verilirken,yılın doktoru seçilen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doç.Dr. Şenol Yavuz’a plaket takdim edildi. Daha sonra sağlık çalışanları Tuğba Yurt konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X