Sağlık için koşuya

Pazar günü ikincisi gerçekleştirilecek Eker I Run Koşusu, 15 kilometre, 5 kilometre ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı parkurda gerçekleşecek.

Sağlık için koşuya

TOLGA ÖZTAŞ

Eker Süt Ürünleri, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği I Run Koşusu ile Bursalı sporseverleri pazar günü yine bir araya getirecek. 

Eker Meydanı’nda dün gerçekleştirilen tanıtım toplantısına GSİM Müdür Vekili Zekeriya Altuntaş, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, Eker Meydanı Genel Koordinatörü Ece Eker, Eker I Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun Carlı ve basın mensupları katıldı.

KAYITLAR SÜRÜYOR

7’den 70’e herkesin katılabileceği yarışlara kayıtların etkinliğin yapılacağı pazar sabahına kadar süreceğini açıklayan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, “Bursa’da ikinci kez düzenleyeceğimiz bu yol koşusuna herkesi davet ediyoruz. 15 kilometre, 5 kilometre ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşan yarış için www.ekerkosu.com’dan yapılacak online kayıtlar pazar sabahına kadar devam edecek” dedi. Katılımcılar Eker Meydanı ile Orhaneli yolunda oluşturulacak parkurda kürsü mücadelesi verecek. Dereceye giren sporculara ise çeşitli ödüller verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X