Sağlık ocağı için imza kampanyası

Gürsu’da sağlık ocağının yıkılarak spor salonu yapılmak istendiği gerekçesiyle projenin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Sağlık ocağı için imza kampanyası

Celalbey Parkı’nda bir araya gelen Gürsululara CHP Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal ile MHP Milletvekili Tevfik Topçu, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DSP ve BBP ilçe başkanları da destek verdi.

Projeye tepki gösteren Gürsu’nun Halklarını Koruma, Yaşatma ve Dayanışma Platformu sözcüsü Erdal Orhan, 80 bin nüfuslu ilçede en az 55 bin imza toplamak için kampanya başlattıklarını söyledi. 

CHP Milletvekili Orhan Sarıbal da, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının tamamımın Gürsu’ya gelerek projeye karşı çıktığını ifade ederken, CHP Milletvekili Ceyhun İrgil ise, bölgeye sahip çıkılmasını istedi. MHP Milletvekili Tevfik Topçu da yatırımların halkın mutluluğu için yapılması ve Gürsu halkının fikrinin alınması gerektiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X