Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Mustafa Çamur:

Eğitim-Bir Sen ve Sağlık Sen üyelerinin ortak düzenlediği basın açıklamasında konuşan Sağlık Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Çamur “Üniversite çalışanları olarak bizlere bu muameleyi uygun gören bankaları asla unutmayacağız. Bizleri umursamayan

Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Mustafa Çamur:

Erciyes Üniversitesi Bankalar Bölgesinde ortak basın açıklaması yapan Eğitim-Bir Sen ve Sağlık Sen üyeleri Erciyes Üniversitesi ve bankalar arasında imzalanan Promosyon Sözleşmesi’nin 3 sene önceki sözleşmeden 700 TL düşük olmasına tepki gösterdi. Bankaların bu tutumunun kabul edilemez olduğunu söyleyen Çamur “ Bizler hiçbir bankadan hakkımız olmayanı istemiyoruz. Sadece bizlerin beklentilerimizi karşılayacak tekliflerle yeni ihale sürecine dahil olmalarını talep ediyoruz. Üniversite çalışanı arkadaşlarımızdan bizlere hak ettiğimiz değeri vermeyen bankaların kampüsümüzde bulunan şubelerindeki bankacılık hizmetlerinden yararlanmamalarını talep ediyoruz” ifadesini kullandı. Çamur, bankalara karşı sessiz kalmayacaklarını ve tepkilerini göstereceklerini vurgulayarak “ Yapılacak olan yeni promosyon ihalesinde bizlere beklentilerimizi karşılamayan bir teklifle gelinmesi halinde Şubat 2016’dan itibaren kanunlar çerçevesinde tarafımıza yatacak tüm ödemelerin maaş mutemetleri tarafından elden ödenmesini talep edeceğiz. Bize takdir edilen miktara asla rıza göstermeyeceğiz. Bu yaşadıklarımızı asla unutmayacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X