Sağlıkçılara yönelik terör saldırılarına tepki

İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Dr. Akan ile Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, sağlık çalışanlarına yönelik terör saldırılarına düzenlenen basın toplantısında tepki gösterdi.

Sağlıkçılara yönelik terör saldırılarına tepki

Çekirge Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda çok sayıda sağlık personeli de hazır bulundu.

Son dönemde tırmanışa geçen terör örgütü faaliyetlerinin sağlık çalışanlarını ve hastaneleri hedef aldığına dikkat çeken İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Dr. Akan, “Eli kanlı terör örgütü sağlık çalışanlarımıza, hastanelerimize ve ambulanslarımıza alçakça saldırılarına devam ediyor. 3 sağlık çalışanımız terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybetti. Bu saldırılar sonucu en büyük zararı bölgede sağlık hizmeti bekleyen vatandaşlarımız gördü. Bizler tüm engellemelere rağmen, din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Terör, bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır. Terör değil, kardeşlik diyen gönüller, şifa sunan eller kazanacak” dedi.

Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlıklarla hizmet sunduğunun altını çizen Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ise, “Terörü hiçbir ırk, din, dil, cinsiyet ayrımı yapmadan lanetliyoruz. Biz insani hizmetlerimizi bombalar olsa da sonuna kadar vereceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X